Roses per Sant Jordi

Celebra Sant Jordi amb les nostres roses

Versió Castellà

Sorprèn amb roses el 23 d'Abril

Aquest 23 d'abril rememora la diada enviant roses per Sant Jordi. Rosas personalitzades, de tall llarg o tall curt, vermelles o roses variades, amb dedicatòria o sense. Com més t'agradin i sempre fresques, amb el seu aroma floral en estat pur. Oferim enviament de flors a domicili amb cobertura a Catalunya, Balears, Aragó i tot Espanay. No et quedis sense el teu ram de rosas aquest Sant Jordi.

Top Vendes

Regala roses i flors en el dia de Sant Jordi

Ofertes i serveis Interflora per Sant Jordi

El origen del día de la mujer

Personalitza el teu ram de roses per Sant Jordi

Fes el teu propi ram i tria els colors i el número de roses per dir-li quant l'estimes, a la teva manera…

Selecciona el número de roses per aquest Sant Jordi
Frases para acompañar un ramo de flores el Día de la Mujer

Complements únics per un regal únic

El nostre ninot de peluix Oso floro que l'encantarà, Xocolates Pacari personalitzats per Interflora o l'exclusiu vi de la bodega Félix Azpilicueta. Complementa les roses de Sant Jordi amb els millors regals.

*Productes subjectes a disponibilitat a les floristeries d'Espanya. Selecciona el teu ram i comprova-la al pas següent.

Planes para celebrar el Día Internacional de la Mujer

Fotografies i dedicatòries úniques a les teves roses

Amb Interflora pots personalitzar el missatge que acompanya el teu ram amb una fotografia que triïs o els nostres dissenys exclusius per Sant Jordi

*Servei subjecte a disponibilitat a les floristeries d'Espanya. Selecciona el teu ram i comprova-la al pas següent.

Roses per la diada de Sant Jordi: El regal perfecte

Coneix la història de la diada de Sant Jordi!
La llegenda de Sant Jordi diu que després d’un combat aferrissat del drac i el cavaller, la bèstia va caure travessada pel ferro esmolat i que dels degotalls de sang que arribaven a terra en va néixer un roser que floria amb profusió cada mes d’abril i aquesta és l’explicació que la tradició dóna al costum de regalar roses per la diada de Sant Jordi, el 23 d’abril. La Diada de Sant Jordi a Catalunya és una festa que se celebra el 23 d'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor, i és també una jornada que reivindica la cultura catalana. També és el dia dels enamorats en cataluña i coincidint amb el dia del llibre és la raó per la qual és costum regalar una rosa vermella i un llibre.

Experiència Interflora

Interflora treballa des de fa més de 65 anys en l'art floral de mà d'experts que ofereixen la màxima qualitat per tal que puguis regalar rams fets amb art. Tots els centres i arranjaments florals es confeccionen cada dia amb flors fresques i cuidades fins al menor detall.

Enviar Flors a Domicili

Amb Interflora podràs sol·licitar l'enviament de flors a domicili des de qualsevol punt d'Espanya, ja que comptem amb més de 1.700 floristeries associades en tot el territori espanyol, incloses la Península i les Illes Balears i Canàries. Només hauràs d'escollir la franja horària en què vols que es faci l'entrega i seleccionar una bonica dedicatòria que acompanyi les teves flors. I si vols realitzar un enviament internacional de flors i plantes, Interflora t'ho posa fàcil, perquè també opera en més de 150 països, oferint-te la possibilitat d'enviar roses i una altra varietat de flors del nostre ampli catàleg en el mateix dia. Totes les flors i plantes es tallen el mateix dia per cuidar tots els detalls i colors dels teus rams, bouquets i arranjaments florals.

Regala Flors cada dia

A Interflora sabem que qualsevol ocasió pot ser perfecta per mostrar els sentiments amb flots, per això, les nostres floristeries treballen perquè puguis regalar flors els 7 dies de la setmana i en qualsevol ocasió com Sant Valentí, Sant Jordi o el Dia de la Mare. Compta amb la garantia de qualitat Interflora per les teves plantes, flors i rams!