Roses per Sant Jordi


Roses decorades i lliurades en mà. Compra la rosa perfecta per Sant Jordi.

Versió Castellà

Sorprèn amb roses el 23 d'abril

Aquest 23 d'abril rememora la Diada de Sant Jordi enviant roses vermelles amb Interflora.

Cada any els nostres floristes preparen especialment per aquest dia la rosa tradicional, tallada, preparada i muntada amb la decoració típica de Sant Jordi: l’espiga i la senyera.

REGALA ROSES I FLORS EN EL DIA DE SANT JORDI

Colecció Premium Interflora

Personalitza el teu ram de roses per Sant Jordi

Fes el teu propi ram i tria els colors i el número de roses per dir-li quant l'estimes, a la teva manera…

Selecciona el número de roses per aquest Sant Jordi

Fotografies i dedicatòries úniques a les teves roses

Amb Interflora pots personalitzar el missatge que acompanya el teu ram amb una fotografia que triïs o els nostres dissenys exclusius per Sant Jordi

*Servei subjecte a disponibilitat a les floristeries d'Espanya. Selecciona el teu ram i comprova-la al pas següent.

Complements únics per un regal únic

El nostre ninot de peluix Oso floro que l'encantarà, Xocolates Pacari personalitzats per Interflora o l'exclusiu vi de la bodega Félix Azpilicueta. Complementa les roses de Sant Jordi amb els millors regals.

*Productes subjectes a disponibilitat a les floristeries d'Espanya. Selecciona el teu ram i comprova-la al pas següent.

Roses per la Diada de Sant Jordi: el regal perfecte

La Diada de Sant Jordi és la festa catalana més popular i internacional. Aquesta festivitat se celebra el dia 23 d'abril a Catalunya i coincideix també amb la Diada Nacional de l'Aragó, el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor. Per aquesta raó, els catalans aprofiten aquest dia per a reivindicar la cultura catalana i celebrar el Dia dels Enamorats. Com mana la tradició, és costum regalar una rosa vermella a les dones i un llibre als homes.

Aquest Sant Jordi, no et quedis sense el teu ram de roses! Al nostre catàleg també trobaràs roses personalitzades, de tall llarg o tall curt, vermelles o roses variades, amb dedicatòria o sense. Com més t'agradin i sempre fresques, amb el seu aroma floral en estat pur. Aprofita l’enviament de flors a domicili amb cobertura a Catalunya, Balears, Aragó i tot Espanya.

La història de la Diada de Sant Jordi

La llegenda de Sant Jordi comença en Montblanc, un poblet de Catalunya. Els seus habitants vivien atemorits per un drac afamat que causava estralls i devorava els seus ramats. Quan el drac es va menjar tots els animals, els habitants van decidir que cada dia sacrificarien una persona, escollida per sorteig i li oferirien.

Un dia, el nom de la princesa va sortir i, quan el drac l’anava a engolir, un jove cavaller cavalcant un cavall blanc va aparèixer i li va clavar una llança salvant així la princesa i tot el poble de Montblanc. Aquest cavaller era Sant Jordi, i de la sang del drac va sorgir un espectacular roser de roses vermelles. El cavaller en va tallar una i se la va oferir a la princesa, creant així la tradició de regalar una rosa a la persona estimada per la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril.

Comprar rosas de Sant Jordi para enviar a domicilio

Si quieres mantener esta bonita tradición y sorprender a un ser querido, envía una rosa de Sant Jordi a domicilio con Interflora. En nuestro catálogo podrás comprar ramos de rosas espectaculares, rosas de tallo largo, de colores o rosas especiales para esta fiesta tan emotiva. Nuestros floristas preparan tu pedido en el momento para que tus rosas lleguen frescas y a tiempo a su destino.