Entrega Hoy para pedidos hasta las 18:30h
Creaciones únicas
Nos esforzamos por producir creaciones florales de calidad que se destaquen por su estilo y singularidad.
Entrega en el mismo día
Garantizamos la entrega en el mismo día de todos nuestros productos florales. Su regalo floral llegará unas horas después de que se haya realizado su pedido.
Calidad garantizada
Siempre entregamos flores frescas de la más alta calidad que son procesadas por la floristería más cercana al destino poco antes de la entrega.

Roses per la Diada de Sant Jordi: el regal perfecte

La Diada de Sant Jordi és la festa catalana més popular i internacional. Aquesta festivitat se celebra el dia 23 d'abril a Catalunya i coincideix també amb la Diada Nacional de l'Aragó, el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor. Per aquesta raó, els catalans aprofiten aquest dia per a reivindicar la cultura catalana i celebrar el Dia dels Enamorats. Com mana la tradició, és costum regalar una rosa vermella a les dones i un llibre als homes.

Aquest Sant Jordi, no et quedis sense el teu ram de roses! Al nostre catàleg també trobaràs roses personalitzades, de tall llarg o tall curt, vermelles o roses variades, amb dedicatòria o sense. Com més t'agradin i sempre fresques, amb el seu aroma floral en estat pur. Aprofita l’enviament de flors a domicili amb cobertura a Catalunya, Balears, Aragó i tot Espanya.

La història de la Diada de Sant Jordi

La llegenda de Sant Jordi comença en Montblanc, un poblet de Catalunya. Els seus habitants vivien atemorits per un drac afamat que causava estralls i devorava els seus ramats. Quan el drac es va menjar tots els animals, els habitants van decidir que cada dia sacrificarien una persona, escollida per sorteig i li oferirien.

Un dia, el nom de la princesa va sortir i, quan el drac l’anava a engolir, un jove cavaller cavalcant un cavall blanc va aparèixer i li va clavar una llança salvant així la princesa i tot el poble de Montblanc. Aquest cavaller era Sant Jordi, i de la sang del drac va sorgir un espectacular roser de roses vermelles. El cavaller en va tallar una i se la va oferir a la princesa, creant així la tradició de regalar una rosa a la persona estimada per la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril.

Comprar rosas de Sant Jordi para enviar a domicilio

Si quieres mantener esta bonita tradición y sorprender a un ser querido, envía una rosa de Sant Jordi a domicilio con Interflora. En nuestro catálogo podrás comprar ramos de rosas espectaculares, rosas de tallo largo, de colores o rosas especiales para esta fiesta tan emotiva. Nuestros floristas preparan tu pedido en el momento para que tus rosas lleguen frescas y a tiempo a su destino.